Årsmöte 2021 Torsdag 6 maj klockan 19.00

Sjödalsgymnasiets Aula på Paradistorget som vanligt. Parkering finns i Paradisgaraget.

Fundera om du i dessa Coronatider måste komma till mötet fysiskt. Vi kan inte ha fler än 35 personer på plats. Vi kräver därför förhandsanmälan till Kjell Herza på följande mejladress: kjell.herza1@gmail.com

Om du inte tänker komma fysiskt till mötet kommer du att kunna följa mötet via en videolänk som kommer att publiceras här på hemsidan under torsdag eftermiddag i god tid inför årsmötet. Så skapa ett konto på Google för att kunna använda Google Meet för att följa mötet. Bara aktiva medlemmar får deltaga i mötet.

Styrelsemöte 18.00

Årsmöte 19.00

Tyvärr kan vi dessa tider inte bjuda på förtäring.

Efter årsmötet så har den nya styrelsen konstituerande möte.