Flen rapport

5 skyttar och nästan lika många bilar (har folk andra intressen än hagelskytte?) från Huddinge anlände i ottan till Flen. Samma bana som förra året men ändå lyckades de flesta åka fel (igen). Som vanligt påverkade dock inte de yttre faktorerna skyttet utan de flesta var på samma nivå som vanligt, dvs från ”sälja bössan billigt” till ”rätt kul ändå, när är nästa tävling”. Vädret kunde inte vara bättre, solsken hela dagen trots regn på dit- & hemväg. Banan var omväxlande och framförallt sista station var lite annorlunda, skottdoublé först med fasan från vänster och lågt inkommande från höger, sedan riktig doublé med fasanen och hans kompis från vänster. Trots vad man kunde tro var det den långsamma inkommande från höger som de flesta missade, provade framför, under, över och till och med bakom innan den började sitta. Dagens bästa placering för HJVF var Tomas 20:e plats på 22 poäng, riktigt bra insats med närmare 240 starter i den öppna klassen.