Nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev December – 7/2023
  Efter det glädjande beskedet om klubbens förlängda arrende som meddelades i det förra nyhetsbrevet återkommer vi nu med en summering av 2023 som utlovat. Arbetet under året som gått har för den nya styrelsen varit inriktat på medlemsnytta och modernisering, områden som visade sig vara väldigt eftersatta.  Vad det gäller medlemsnytta kom det tydligt fram … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev December – 7/2023”
 • Extra nyhetsbrev December – 6/2023
  Planeringen var att vi skulle komma med ett nyhetsbrev först i mitten av december men vi kände att vi inte kunde hålla på de goda nyheterna för klubben ända till dess;  Det är enligt bangruppen nu klart med förlängningen av arrendekontraktet till 2029 och vi kan istället fokusera fullt ut på att utveckla banan för medlemmarna. I pipelinen ligger ett flertal projekt som de … Fortsätt läsa ”Extra nyhetsbrev December – 6/2023”
 • Nyhetsbrev November – 5/2023
  I det senaste nyhetsbrevet berättade vi att pistolsektionen sökte efter en ny banchef och vi kan nu meddela att sektionen har hittat en vice banchef som valts in i pistolstyrelsen. Detta med avsikt att till nyåret 2024 föreslå denne som ny banchef för huvudstyrelsen. För rådjursbanan tillträder Rolf S nu som ny banchef istället för … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev November – 5/2023”
 • Nyhetsbrev Oktober – 4/2023
  Sex månader har nu gått sedan den nya styrelsen tillsattes och arbetet har varit intensivt under dessa månader för att uppfylla medlemmarnas och klubbens önskemål.  I detta det fjärde nyhetsbrevet tar vi upp vad som hittills har gjorts och varför, stort som smått, och hur vi går vidare med att förbättra klubbens verksamheter. Kontinuerliga nyhetsbrev … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev Oktober – 4/2023”
 • Nyhetsbrev Juli – 3/2023
  I detta nummer av Huddinge Jaktvårdsförenings Nyhetsbrev informerar vi om hur arbetet med de olika projekten går och om lite nyheter inför höstens skytte. Styrelsen och arbetsgrupperna har jobbat intensivt med det framåtriktade arbetet, både nya projekt och äldre dito som tidigare blivit liggande utan åtgärd av skilda orsaker. Swishbetalning Swishbetalning kommer att fungera på … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev Juli – 3/2023”
 • Nyhetsbrev Juni – 2/2023
  Föreningen har, som bekant för de flesta, tyvärr förlorat sin mångårige ordförande Kjell Herza som avled den 3:e juni.  Styrelsen och medlemmarna i Huddinge Jaktvårdsförening beklagar sorgen och är med familjen i den här svåra stunden.  Som vi meddelade i förra nyhetsbrevet har föreningens vice ordförande, Peter Gransell, nu axlat det ansvarsfulla jobbet som ny … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev Juni – 2/2023”
 • Nyhetsbrev 1/2023
  Enligt önskemål från Huddinge JVF’s medlemmar har styrelsen nu beslutat att kontinuerligt informera om klubbens aktiviteter i ett mycket efterlängtat nyhetsbrev. Inledningsvis kommer nyhetsbreven att publiceras här på klubbens hemsida men vi undersöker även andra möjligheter och plattformar för att göra informationen mer tillgänglig via e-post. Nyheter, information och bra-att-veta kommer på detta sätt att … Fortsätt läsa ”Nyhetsbrev 1/2023”